立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

绝对无黄色成份-----鉴别处男噶五种方法!!!

欢迎注册成为摩托坊论坛会员,结交天南地北好机友,和广大车友分享你的精彩图文游记,和众多摩坛大神交流玩车心得!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册账号

依家越来越多噶女仔开始重视自己噶BF系咪处男(晕,如果自己都吾系处有咩理由在呼自己条仔系咪处男)。但系点才可以辨别呢,(我林男仔都好想知道挂,女仔吾使我讲更重视啦)下文会讲你知点先可以辨别处男。
  鉴定方法一:
  看JJ上的一段静脉,如果仲可以睇到的话,甘拒或者系处男,或者系拒从未同**训过觉。库玛鲁解释话:“只有和**ML过,静脉先会睇不到,因为**噶“咩咩”口系非常之紧噶(系咪?未试过)。”
鉴定方法二:
  睇男仔点尿尿,如果尿冲天而起,甘拒仲系处男,如果吾系,到处喷射,甘证明已经失左身。仲有睇男仔膝盖噶颜色,如果系黑色噶,拒就不再系处男了。(呵呵好似无D咩科学根据)。
鉴定方法三 :
  睇拒噶JJ头系咪黑色噶,越黑就系ML过噶MM越多,黑色素沉积噶越多。
呢三条好似女仔都好难做得到,如果边个女仔做到,甘拒一定被ML过啦,呵呵
鉴定方法四 :
像女仔有**膜或者像小说里讲女孩身上有守宫砂(守宫砂?咩黎咖,未听过)一样,男仔身上也有类似噶东东,如果你ML过就会消失:在手臂关节内侧,往手掌方向大约一寸左右噶位置,有一道类似于刀痕或手指甲划痕噶线,一般都好明显,呢个就是所谓噶处男线了,真正噶处男左右手的都好明显,而和男人ML过噶男仔,一般左手的处男线会消失,而只要女仔 ML过,两只手都会无晒!
    如果下次仲有人话你知拒系处男,甘你就可以留意拒噶手臂,就知拒系咪呃你了![em04][em04][em04][em04]
岂有此理!胡说八道!

不但是胡说,而且还是没用普通话[em04][em04]

是不是真的啊?

用力顶帖!

无聊...............[em01]

胡说八道!

真的吗??你试过拉~

这绝对是真的!我跟上述的处男现象一抹一样!

用力顶上!