立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

4月28日清远源潭之旅!

欢迎注册成为摩托坊论坛会员,结交天南地北好机友,和广大车友分享你的精彩图文游记,和众多摩坛大神交流玩车心得!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册账号

4月28日,农历3月19!宜开市.交易.开光.出行!查天气:阵雨!
自16日连平之行后,一班兄弟都冇一齐出去跑过了,适逢源潭飞霞山车友会勇哥话28日新铺开张,邀请班兄弟过去贺下!收到风后思想斗争极为激烈,事因近期我拣嘅活动日真糸以水为财!锅锅都糸以湿埋底裤收场,再咁样落去班人迟早有淋病....但喺彩虹宁伤身体莫伤感情嘅交友原则最终战胜左犹豫不决!咁就得啦!又有借口游荡鸟!
跟住就係忙碌咁发帖,吹鸡!逐个逐个打电话无耻咁威逼利诱!噢耶!最终受害者共计13人!
唔吹住!睇图讲嘢!开片!{:soso_e130:}先睇住上半部咁多啦.......

街口姑爷柱大饭店出发嘅成员:涛八次,猪猪文,姑爷柱,波波夫妇,姑爷谦,靓坤,同埋第一次参加我地活动嘅阿健!

出发鸟......
彩虹体积最细胸毛最多嘅靓坤!
猪猪文嘅另-个老巢!一睇就知道糸黑店啦!因为招牌真係好黑!
为左应景兼省靓招牌,落座人员绝对唔俾超三个!否则冧全家!
咁黑嘅规矩,一班摩托佬梗糸唔敢试啦!咪全部企係度啰!
传说中嘅红色怪兽!好瘦身!
怪兽特写...
三人同行!必有只猪!乜意思?慢慢领悟啦!
店内另一部盖白布嘅怪兽!唔通屎尸?
涛八次嘅淫荡势力已渗透至维修界!我地尊称为:人类淫贱工程师!
猪猪文嘅二奶K8碌炮赖嘢.....咦...淋病定花柳?
俾人切左龟头嘅K8!无左碌嘢好卵丑!
眼泪在心里流.......
从猪猪文嘅姿势眼神睇得出,帮佢整紧碌嘢嘅人地位已经同救世主无异!
人类淫贱工程师进军摩托维修界已成事实!
今次受害人之-嘅波嫂!哇!领导嘅霸气弥漫全场!
店內乾坤!落闸放狗话咁易!问你惊未!
继续出发!一出门口,自由嘅空气即刻索多几啖!
咁温韾嘅场面真係令人向往!顺求女摩友!QQ:408077只要係女就得!{:soso_e144:}
地湿鸟!杯具鸟!再次难逃湿底裤命运!造物弄人!天妒英才......省略十万字!
多毛坤坤湿地狂奔,有时好怕D风吹走左佢....
再晒神叼侠侶嘅恩爱照!再诚征后座!限女性!不论好丑年龄!
征途中......
又要喂奶鸟!{:soso_e154:}
一个不小心!F5再次受伤.....神医当然又震撼登场啦!
途中掠影......
姑爷谦嘅小白龙一阵惨变水泥龙!
开住摩托!车住自已嘅女人四围去,呢种生活我期昐多年!但未遂!
新埋堆一齐玩嘅阿健,人如其名,高大靓仔!属少女杀手一类!
途中掠影.....地真糸好卵湿!
提示一下,地下有水切勿跟车太近!否则唔止底裤湿.....
龙山路口小休!等贵利天....
佛岗小淫虫贵利天有型杀到.....
同行嘅仲有飞霞山车友会带路嘅兄弟!多谢晒!
成日幻想自已係刘德华嘅贵利天长期沉迷于偷香窃玉行为....
途中掠影......
龙山路口至源潭路段,因修路,成条路都糸水泥桨....呢锅惨!
广告时间到鸟!休息一下.....屙督尿先......
继续赶路!有段路况唔错,哇!百四五!劲哩!可惜糸快乐表....
到鸟!多谢领导勇哥扮埋保安指挥.....辛苦晒!
带黑XX性质嘅堂口开张仪式!有讲究架!咪乱学!
变成水泥车车手嘅蜘蛛侠!好狼狈.....
终于到站......抖啖气先.....
娇小玲珑嘅多毛坤坤我成日帮佢架....
名符其实嘅水.泥路!真阴公.....
姑爷谦近期再次失恋,痛哭几场后眼肿鼻红,所以不肯以真面目示人!
俾水泥污辱到体无完肤嘅蜘蛛侠.......头盔!
勇哥嘅维修.饮食一条龙企业....
此奇景百年一遇!波嫂屈尊敬火........吓屎我鸟!手震到烟仔差D跌埋!
待续!好忙!偷鸡做架.....

顶一个   拿分走人!!!!!

清远帮顶

肥会好嘢

涛涛!下半部你的靓相出街别叼我....  发表于 2013-4-29 18:29

好活动,顶!!

不错不错  看得心痒

回忆 发表于 2013-4-29 18:19
不错不错  看得心痒

还有哪里痒!八次能治!{:soso_e120:}

旅途好辛苦哈!!

不错 不错  ·············

好活动,好文采
   又学到野了