立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

元旦过澳门玩!竟然俾我见到个咁噶地方!

欢迎注册成为摩托坊论坛会员,结交天南地北好机友,和广大车友分享你的精彩图文游记,和众多摩坛大神交流玩车心得!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册账号

小弟系乡下仔来的!!呢次噶大乡里出省城之旅去到澳门!

牌坊

牌坊
       一过咗关眼前的景物就令我哇声连连了!!通街都系绵羊!仲要系D雅马哈GTR、劲战啊!呢D!不过我去澳门唔系为左睇绵羊仔的!!~~不过悲剧的喔!绵羊仔我又唔想影!大排见到几台不过距又开得太快影唔到!!激死我啦!   {:soso__3458333671352983175_2:}{:soso__3458333671352983175_2:}不过都唔系完全没收获的!!我系氹仔果边见到一个扣车场!都几多野睇的!!哈哈哈!{:soso__3591721949937424409_3:} WP_000339.jpg WP_000340.jpg WP_000341.jpg WP_000342.jpg WP_000343.jpg 认真D睇可以睇到羊群中有一只野兽潜伏着!(雅马哈R1) WP_000345.jpg WP_000347.jpg WP_000348.jpg 澳门警察用的警车系FZ6S! WP_000349.jpg WP_000344.jpg 街头遇到台雅马哈XJ6,我见距都几型仔所以影低距!不过我真系未听过雅马哈有呢只型号 WP_000350.jpg WP_000351.jpg 仲影到台CB400 WP_000356.jpg      手机影的唔系好清!不喜勿喷!
咩扣车场连单车都扣噶?

顶。。。。。扣车场D车可以买比大陆就好咯~~~

路环车场!

太浪费了。

下次去带把剪去,借台返黎

顺手拿个轮子回来了没?

扣车场见到一台R1,报告完毕!

楼主同感 我出香港也是这样 乡下人

要人带车机头轮胎是可以的!听说他们本地人直接用旅行箱拉过来