立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: 胡椒

黑夜骑士们的预热篇

EPYON 发表于 2012-6-14 00:02
唔讲打讲杀,同你讲耶稣啊?同你斗快啊,同你炸街啊?

惊就唔好讲D烂春代野,讲D烂春代野就唔好惊

讲打讲杀唔系你的专利。这样唔代表你吓倒人。

EPYON 发表于 2012-6-14 00:02
唔讲打讲杀,同你讲耶稣啊?同你斗快啊,同你炸街啊?

惊就唔好讲D烂春代野,讲D烂春代野就唔好惊

本雅铃川 发表于 2012-6-14 00:15

咁你点解唔留电话呢,点解唔敢出来呢

何况唔一定系我打你,你打我都得咖

前提系你要够料,唔够料都无所谓,最紧要就系唔好做缩头乌龟,要肯出来见人

EPYON 发表于 2012-6-14 00:16
咁你点解唔留电话呢,点解唔敢出来呢

何况唔一定系我打你,你打我都得咖

乜车队我未见过距地,几时稳你是我话事。

本雅铃川 发表于 2012-6-13 23:12
别把你的兄弟也撤出来了,我不够你快。

一系你就出来~~你开R6架系咪啊~~甘我地用部CB400同你斗一环~~你敢唔敢啊~~唔敢你就以后都唔好系哩个板块度出声!!

本雅铃川 发表于 2012-6-14 00:20
乜车队我未见过距地,几时稳你是我话事。

呢位老细,你缩沙缩得真有性格

看来只有前佛山车迷网的金爷,才能同你相比美

肥阳 发表于 2012-6-14 00:22
一系你就出来~~你开R6架系咪啊~~甘我地用部CB400同你斗一环~~你敢唔敢啊~~唔敢你就以后都唔好系哩个板块度 ...

唔好同佢斗快,唔系到时候佢话我地非法赛车咁点算呢

肯定同佢只抽啦,到时候你地来积极劝交,斗殴的罪名小很多的

哈哈

本雅铃川 发表于 2012-6-13 22:41
你未见过过200公里/小时的P3吗!车你是开得多了,但你还未见过好玩的车,再新款的车给你也只是代步的羔羊 ...

真系没见过啊~~唔知开住200可以保持几耐呢??拉缸果下唔知仲见唔见到人呢??

胡椒 发表于 2012-6-13 23:58
讲笑啊!哩个年代仲边有打杀,你想以车会友就出句声。我都会好热情甘欢迎你

今晚无端端杀出程咬金,不好意思。

本雅铃川 发表于 2012-6-14 00:24
今晚无端端杀出程咬金,不好意思。

你想就咁就落台啊?好难